Ülkemizin en önemli gıda şirketleri arasında yer alan ve neredeyse her gün tattığımız ya da önünden geçtiğimiz en önemli gıda markalarının sahibi olarak bilinen TAB Gıda Türkiye'nin dört bir yanında binlerce mağazası ve yine binlerce personeli ile AVM'lerde, işlek yerlerde, caddelerde hizmetlerine devam ederken iş ilanları yayımlayarak yeni personel alımları gerçekleştirmekte ve iş başvuru formları üzerinden de personel alımlarını tamamlamaktadır. Peki TAB gıda tarafından yayımlanan iş ilanlarında hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

İş İlanları Nedir?

TAB Gıda iş başvuru formu üzerinden adaylar Moto Kurye, Dağıtıcı, Kasiyer, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Sevkiyat Sorumlusu, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcısı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Muhasebe Uzmanı ve Uzman Yardımcısı, Emlak Uzmanı, Franchise Uzmanı, Mali Kontrol Uzmanı vb. gibi pozisyonlar için başvurularını yapabilir. Adaylar yarı zamanlı ya da tam zamanlı da başvurularını gerçekleştirebilir. Peki başvurular nasıl yapılır? TAB Gıda bünyesinde çalışmak isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TAB Gıda tarafından yayımlanan iş ilanlarına adaylar hem yukarıdan hemde aşağıda yer alan linki takip ederek ulaşabilir. Link üzerinden adayların karşılarına iş başvuru formu çıkacaktır. Bu formu kendisine göre dolduracak olan adaylar gönder diyerek kayıt edebilir ve mağazadan haber gelmesini bekleyebilir.

Resmi Başvuru: https://www.tabgida.com.tr/tr/kariyer/is-basvuru-formu

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan