Ülkemizin en önemli süt ve süt ürünleri üreticilerinden birisi olarak bilinen ve lezzeti ile kendisine herkesi hayran bırakan Sütaş 5 binden daha fazla kişiye doğrudan istihdam fırsatı sunmakta olup 2018 yılında 3 milyar liradan daha fazla ciro elde etmiş ve her sene kazandığı cirosunu artırmayı başarmıştır. Sütaş şu anda Türkiye'nin tüm raflarından 77'den fazla çeşit ürünü ile müşterilerin memnuniyetini kazanmaya devam ederken personel alımlarını da eksiltmemekte ve iş ilanları yayımlamaktadır. Yeni güncel iş ilanlarına bakıldığında 30 iş ilanı yayımlanmış olup çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki Sütaş personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacaktır, detaylar ve başvuru bilgisi nedir?

İş İlanları Nelerdir?

Sütaş tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Ev Dışı Kanalı Satış Yöneticisi - İstanbul, Elektrik Teknisyeni, Dolum ve Paketleme Ekipmanları Yöneticisi, Üretim Yönecisi, Denetçi, Müşteri Kanal Mali Analiz Uzmanı, İş Zekası Uzmanı, Satış Temsilcisi, İş Çözümleri ve Destek Uzmanı, İş Yeri Hemşiresi, İç Hizmetler Elemanı - Temizlik, Tarımsal Ticaret Bölge Yöneticisi vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılacaktır. Peki adaylar Sütaş bünyesinde çalışmak için nereye başvurması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Sütaş personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan kariyer linkini takip etmesi ve tüm pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. İlgili pozisyonlara giren adaylar niteliklerin ne olduğunu öğrenmesi ve kendi şartlarına uyum sağlıyorsa başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3mPVPpD

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan