Elektronik sektörüne 1979 yılında Atmaca ismi ile giren ve daha sonrasında ismini Sunny olarak değiştiren şirket şu anda televizyon, uydu alanında üretim yapmakta olan bir kuruluştur. Ana merkezi İstanbul Esenyurt olarak bilinen şirket Türkiyenin en büyük üçüncü elektronik şirketi olarak bilinmekte olup çok sayıda adayada kariyer imkanı sunmaktadır. Yeni ürünleri için özellikle Ar-Ge alanına yatırımlar yapmakta olan Sunny tarafından hazırlanan ve kamuoyuna yayımlanan iş ilanlarını sizler için derledik. Peki pozisyonlar nelerdir, adaylar hangi pozisyonlar için müracaatlarını yapabilir.

Sunny İş İlanları Nedir?

Sunny Elektronik şirketi tarafından yayımlanan 7 iş ilanına bakıldığında Personel Özlük İşleri Yöneticisi, Senior Embedded Software Engineer, Yazılım Geliştirme Mühendisi, İç Anadolu Bölge Satış Sorumlusu, Kalite Kontrol Teknikeri, Otomatik/Manuel Dizgi Bölüm Yöneticisi ve Kalite Yöneticisi pozisyonları için Sunny Elektronik personel alımları gerçekleştirmektedir. Kariyerine burada başlamak, devam ettirmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Sunny Elektronik tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarına yapıştırarak git demesi ve ilgili sayfayı açması gerekmektedir. Bu sayfa aracılığı ile şu anda 7 farklı iş ilanı yayımlanmış olup adayların istediği pozisyon için aranmakta olan şartların ne olduğunu incelemesi gerekmektedir. Şartları inceleyen adaylar eğer kendilerine uygunsa müracaatlarını yine aynı siteden başvurularını yapabilir. Farklı kanal üzerinden başvurular kabul edilmemektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2IQ1b5O

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim