Devlet Kurumları ve Özel Kurumlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere özel şoför alımları yapmaktadır. Devlet Kurumları sözleşmeli ya da daimi statüsünde personel alımı yaparken özel kurumlar kendi ilan sayfalarından ya da online iş ilan siteleri aracılığı ile pozisyonlarını yayınlamakta ve buralardan iş başvuruları almaktadır.

2016 yılının ilk ataması olası olan 2016/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı Merkezi Atama ile pek çok kurum şoför alımı yaparken kariyer sayfalarını incelendiğinde farklı özel firmalarda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor.

Şoför Alım İlanları

Şirketlerin kariyer sayfalarını incelediğimizde Park Şoförü, Makam Şoförü, Özel Şoför, Şirket Şoförü gibi pek çok pozisyonda çalışmak üzere personel alımı yapıldığı görünmektedir. Alınacak olan şoförlerde en az B ehliye aranmakta olup bazı firmalar D sürücü belgesinin olmasını ve aracı iyi kullanmasını istemektedir. Ek olarak bazı firmalar ise sürücü ehliyetini yeni alanları işe almamakta olup minimum 5 sene şartı koymaktadır.
Eğer sizde söz konusu ilanları incelemek ve bu kadrolara başvuru yapmak istiyorsanız hemen aşağıda bulunan link üzerinden gerekli ilanları görebilir, nitelikleri araştırabilir ve firmalara öz geçmiş formunuzu başvurarak kadroya alınmaya çalışabilirsiniz

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ozel+sofor#&pst=3677