Ülkemizin en önemli yayın kuruluşları arasında yer almakta olan Ciner Grubu sahibi olduğu şirketler için personel alımlarına devam ederken Türkiye'de en çok tercih edilen televizyon kanallarından birisi olarak bilinen Show TV aralıklarla kadrosunu güçlendirmekte ve personel alımı başvurularını Ciner Grubu üzerinden gerçekleştirmektedir. Eğer sizlerde Show TV bünyesinde istihdam etmek, kariyerinize orada başlamak, kariyerinize orada devam etmek istiyorsanız hemen başvurularınızı yapabilirsiniz. Peki Show TV personel alımlarında başvurular nasıl yapılır, hangi pozisyonlara alımlar yapılır?

Pozisyonlar ve Şartlar Nedir?

Show TV bünyesine genel olarak kameraman, kameraman yardımcısı, editör, muhasebe personeli, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, sekreter, çağrı merkezi, sunucu, tercüman, medya danışmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Ancak Show TV geniş yelpazeli bir şirket olduğu için aklınıza gelen bir çok pozisyon için de müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Başvururken mesleki bilginizin iyi olması, Show TV'yi iyi temsil edebilmeniz, eğitim seviyenizin uygun olması, kılık kıyafetine önem verir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Bu şartlara uyum sağlamanız gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Show TV bünyesinde istihdam etmek ve personel alımlarına başvuru yapmak için hemen aşağıda yer alan linki takip etmeniz gerekmektedir. Bu link üzerinden Ciner Grubunun personel alımı başvuru formuna ulaşabilir, formu doldurduktan sonra hazırladığınız CV'yi gönderebilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3nvstwO