Ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer almakta olan Shell Petrol 140'dan fazla ülkede on binlerce personel ile hizmetlerini sürdürmekte olup özellikle Türkiye'de en çok tercih edilen petrol markalarından bir tanesidir. Global olarak büyüme oranlarını artırmaya özen göstermekte olan Shell yeni personel alımlarını gerçekleştirmekte olup personel alımı ilanlarını kariyer sayfası üzerinden duyurmaktadır. Özellikle son zamanlarda kadın personel alımları ile sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran firma yeni ilanlar yayımladı ve sizler için yayımlanan ilanları derledik. Hangi pozisyonlar için kaç kişilik alımlar yapılacak? Adaylar nasıl başvurabilir ve şartlar nedir?

Açık Pozisyonlar

Shell tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Shell'de Kadın Enerjisi, Ön Saha Satış Elemanı ve HR Advisor (Contractor) üç pozisyon için personel alımı yapılıyor. Kadın Enerjisi pozisyonu için Shell tüm Türkiye genelinde başvuruları kabul etmektedir. Ön Saha Satış Elemanı pozisoyun için Bursa, İzmir ve İstanbul için, HR Advisor pozisyonu için ise sadece İstanbul için alım yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Shell tarafından yukarıda belirtilen üç pozisyon için personel alımı yapılıyor. Adayların Shell Petrol personel alımına müracaat edebilmek için hemen aşağıda yer alan kariyer linkini takip ederek hem pozisyonları görüntülemesi, hem şartları incelemesi ve müsait pozisyon için online şekilde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3nKHLOp