Türkiye'nin önemli eczacılarından olan Mustafa Öncel tarafından 1997 yılından kurulan Selçuklu Holding İlko İlaç, İlkogen, Sentez Grup, Mehtap Mutfak Eşyaları, Almesan Alüminyum, Selin Yapı, Costa Sağlık Spor Hizmetleri, Penta Perakende Mağazacılık gibi ülkenin en bilinen ve önemli firmalarını bünyelerinde barındırmakta olup yeni yatırımlar ile büyüme oranını da geliştirmektedir. Personel alımları konusunda da ülkemize nefes veren Selçuklu Holding aktif 7 iş ilanı ile personel alımları yapmaya devam ediyor. Peki Selçuklu Holding personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Selçuklu Holding tarafından 7 iş ilanı yayımlandı. Bu iş ilanları için personel alımları yapılacak olup pozisyonlar Inproses Kontrol Uzman Yardımcısı, Makam Şoförü, Avukat, Bütçe Raporlama ve Mali Kontrol Yöneticisi, Hukuk İşleri Takip Elemanı, Grafik Tasarım Personeli, Bütçe Raporlama ve Mali Kontrol Uzmanı pozisyonları için personel alımları yapılacaktır. Peki adaylar Selçuklu Holding bünyesinde istihdam etmek için hangi adımları takip etmesi gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Selçuklu Holding bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi, başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aşağıdaki linkte tüm iş ilanları, aranan şartlar belirtilmiştir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3r1HLMy

Editör: TE Bilisim