Türkiye’nin farklı bölgelerinden 9 şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Elazığ, Konya, Ankara, Bilkent, Manisa, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Yozgat Şehir Hastanelerine yapılacak alımlarda kadrolar ise şu şekilde olacak: Sterilizasyon Yöneticisi, Sterilizasyon Personeli, Kan Alma Sekreteri, Tıbbi Biyomedikal Teknikeri, Laboratuvar Personeli, Kalite Müdürü, İnsan Kaynakları Müdürü, İnsan Kaynakları Sorumlusu, Biyomedikal Teknikeri ve Biyomedikal Sorumlusu. Şehir hastanelerine göre farklı kadrolarda yapılacak alımlarda adayların başvuracakları hastanelere ve kadroların gerekli şartlarını dikkatlice okumaları ve başvurularını istenilen belgelerle birlikte eksiksiz tamamlamaları gerekiyor.

Şehir hastanelerinde görev yapacak personellerin maaşları ise kadrolara göre değişmekle birlikte 2500 ila 3500 lira arasında değiştiği öğrenildi. Şehir hastaneleri personel alım ilanlarına bakıldığında başvurulacak kadro ve şehir hastaneleri şu şekilde olacak:

ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİ – LABORATUVAR SORUMLUSU

Elazığ Şehir Hastanesi’ne Laboratuvar Sorumlusu alımı yapılacak. Sağlık Meslek Liseleri'nin Laboratuvar Teknisyenliği ile Meslek Yüksek Okulları'nın Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü ile Fen-Edebiyat Fakültelerinin Biyoloji / Kimya bölümlerinden mezun adayların başvuracağı alımlara benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışmış adaylar alınacak. Ayrıca diğer şartlara bakıldığında; Laboratuvar alt yapısı ve sistemleri konusunda deneyimli olan ve hastanede uygulanan otomasyon sistemlerine hakim, bilgisayar kullanımı konusunda (Microsoft Office ve laboratuvar uygulamalarını kullanabilen) tecrübeli adaylar başvuruda bulunabilecek. Ayrıca adayların organizasyon yeteneği yüksek ve iletişim becerilerinin kuvvetli olması ile ekip yönetiminde deneyimli olması aranan diğer şartlardan.

Elazığ Şehir Hastanesi Laboratuvar Sorumlusu Alımı İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

KONYA ŞEHİR HASTANESİ – STERİLİZASYON YÖNETİCİSİ

Konya Şehir Hastanesi, Sterilizasyon Yöneticisi pozisyonunda personel alımı yapacak. Yönetici kadrosunda görev yapacak personelin lise ve lisans sağlık bölümünden, lisans eğitimi veren üniversitelerin 4 yıllık hemşirelik bölümünden veya hastane yönetimi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Aranan diğer şartlara bakıldığında yöneticilik kabiliyetine sahip, iletişim yetenekleri yüksek, ekip yönetimi konusunda tecrübeli adayların başvuruları kabul edilecek.

Konya Şehir Hastanesi Sterilizasyon Yöneticisi Personel Alımına Başvurmak İçin TIKLAYIN

ANKARA ŞEHİR HASTANESİ – KAN ALMA SEKRETERİ

Ankara Şehir Hastanesi, Kan Alma Sekreteri alımı yapacak. Personel alımına en az lise mezunu, tercihen tıbbi sekreterlik bölümünden mezun, adaylar başvuru yapabilecek. Benzer pozisyonda en az 3 yıl çalışmış adayların başvuruda bulunabileceği alımlarda HBYS/LBS sistemini bilen, Ankara’da ikamet eden ve bilgisayar kullanımı konusunda sıkıntı yaşamayan adayların başvuruları kabul edilecek.

Ankara Şehir Hastanesi Kan Alma Sekreteri Personel Alım İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ –  TIBBİ LABORATUVAR PERSONELİ

Bilkent Şehir Hastanesi, Tıbbi Laboratuvar Personeli alımı yapacak. Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden mezun adayların başvurularının kabul edileceği alımlara genetik ve/veya sitogenetik laboratuvar deneyimi olan, tercihen İngilizce bilen, insan ilişkilerinde başarılı, Microsoft Office uygulamalarını kullanabilen, Ankara’da ikamet eden ve ekip çalışmasına yatkın adaylar başvuruda bulunabilecek.

MANİSA ŞEHİR HASTANESİ – BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ

Manisa Şehir Hastanesi’ne Biyomedikal Teknikeri alımı yapılacak. Biyomedikal Cihaz Teknolojileri/Teknikerliği veya Elektronik Teknikerliği bölümlerinden birinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği alımlara sağlık sektöründe deneyimli, biyomedikal cihazların bakım onarımı konusunda en az 2 yıl deneyime sahip, tercihen elektronik bilgiye sahip, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünce yapısına sahip ve Manisa’da ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilecek.

ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ – KALİTE MÜDÜRÜ

Eskişehir Şehir Hastanesi, Kalite Müdürü alımı yapacak. Alımlara üniversitelerin mühendislik bölümlerinden veya benzer bölümlerden mezun, hizmet sektöründe en az 5 yıl deneyim kazanmış, JCI ve Hizmet kalite standartları yönetim sistemlerine hakim ve Eskişehir’de ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilecek.

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ – BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ

Kayseri Şehir Hastanesi, Biyomedikal Teknikeri alımı yapacak. Biyomedikal Cihaz Teknolojileri/Teknikerliği veya Elektronik Teknikerliği bölümlerinden birinden mezun olan adayların başvuruda bulunabileceği alımlarda diğer şartlar ise şu şekilde olacak; biyomedikal cihazların bakım onarımı konusunda en az 2 yıl deneyime sahip, teknik konularda donanımlı, gece vardiyasında çalışabilecek sağlık sektöründe tecrübeli ve Kayseri’de ikamet eden kişiler başvuruda bulunabilecek.

ADANA ŞEHİR HASTANESİ – İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU

Adana Şehir Hastanesi, İnsan Kaynakları Sorumlusu alımı için ilan yayımladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde sıralandı: Çalışma Ekonomisi, İşletme, İktisat ve benzeri 4 yıllık fakülte mezunu olmak, insan kaynakları departmanında 8 yıl deneyime sahip, İŞKUR ve SGK ile ilgili detaylara hakim, iş kanunu ve bu alanda güncel gelişmeleri takip eden adayların başvuruları kabul edilecek. Öte yandan bu kadrodan başvuruda bulunmak isteyen adaylardan, personel özlük işleri ve bordro konusunda deneyimli, İEP, Teşvikler gibi resmi kurum prosedürlerini bilen, Yazılı ve sözlü iletişim yeteneği kuvvetli, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, SAP HR modülüne hakim ve Adana’da ikamet eden adayların başvuruları kabul edilecek.

KONYA ŞEHİR HASTANESİ – STERİLİZASYON PERSONELİ ALIMI

Konya Şehir Hastanesi’ne Sterilizasyon Personeli alımı yapılacak. Tercihen lise ve lisans düzeyinde sağlık bölümlerinden adayların başvuruda bulunabileceği alımlara hemşirelik ve hastane yönetimi bölümlerinden mezun adaylar da başvuruda bulunabilecek. Adaylarda aranan diğer şartlar ise şu şekilde: Yöneticilik vasıflarına sahip olmak, ekip çalışması konusunda tecrübeli olmak, iletişim yetenekleri kuvvetli olmak ve Ameliyathane, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon konusunda tecrübeli olmak.

ADANA ŞEHİR HASTANESİ – BİYOMEDİKAL SORUMLUSU ALIMI

Adana Şehir Hastanesi, Biyomedikal Sorumlusu alımı yapacak. Üniversitelerin Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Biyomedikal Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği alımlarda adaylardan en az 5 yıl hastane tecrübesi aranıyor. Ayrıca alımlarda aranan diğer şartlara bakıldığında erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan, bilgisayar kullanımı konusunda Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve Adana’da ikamet eden veya edebilecek adaylar başvurabilecek.

ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ – İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ ALIMI

Eskişehir Şehir Hastanesi’ne İnsan Kaynakları Müdürü alımı yapılacak. Eskişehir’de ikamet eden adayların başvurabileceği alımlara bordro, SGK, İş Kanunu ve benzer mevzuata hakim adaylar aranıyor. Eğitim düzeyi olarak da adaylardan üniversitelerin İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans bölümlerinden mezuniyet şartı aranıyor. Öte yandan İnsan Kaynakları Müdürü alımı için aranan diğer şartlara bakıldığında; tercihen Zirve programına hakin, iletişim becerisi yüksek, kurumu temsil yeteneğine sahip, benzer pozisyonda 5 yıl yöneticilik deneyimine sahip, Microsoft Office programlarına hakim, raporlama yeteneğine sahip, personel özlük hakları ve benzer mevzuata hakim, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan adaylar başvuruda bulunabilecek.

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ – BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ ALIMI

Yozgat Şehir Hastanesi, Biyomedikal Teknikeri alımı yapacak. Biyomedikal Cihaz Teknolojileri / Teknikerliği veya Elektronik Teknikerliği Bölümlerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği alımlarda ekip çalışması ve sağlık sektöründe deneyimli, biyomedikal cihazların onarım ve bakımı konusunda en az 2 yıl tecrübeye sahip, analitik düşünce yapısına sahip, elektronik bilgisi olan, gece vardiyasına ayak uydurabilecek, öğrenmeye açık, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen ve Yozgat’ta ikamet eden/edebilecek adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak.

Şehir hastanelerinde görev almak isteyen ve gerekli şartları taşıyan adaylar, yukarıda belirtilen hastanelere başvuruda bulunarak açık pozisyonlarla ilgili bilgi alabilecek. Belirtilen kadrolarda verilen ilanlar, personel ihtiyacı durumuna göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle adayların ilanları dikkatlice okumaları ve hastanelerin insan kaynakları departmanlarından güncel açık kadro bilgilerini öğrenmeleri gerekiyor.

Editör: TE Bilisim