Ülkemizin önemli kozmetik firmaları arasında yer almakta olan Rossman Türkiye'nin bir çok noktasında mağazaları ile hizmet verirken 81 şehrin ve tüm ilçelerin her yerine internet üzerinden de ürün satışlarına devam etektedir. Buna göre Rossman Mağazaları tarafından aralıklarla yeni iş ilanları yayımlanmakta olup sizler için Rossman personel alımı ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak, iş ilanlarının detayları nedir, Rossman bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Rossman Açık Pozisyonlar

Rossman tarafından yayımlana açık pozisyonlara bakıldığında E-Ticaret Operasyon Uzman Yardımcısı, Sosyal Medya Sorumlusu, Satınalma Uzman Yardımcısı, Dış Ticaret Uzman Yardımcısı, Gıda Mühendisi, Muhasebe Uzmanı ve Muhasebe Uzman Yardımcısı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki Rossman personel alımında başvurular nasıl ve nereye yapılmalıdır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Hazırlamış olduğunuz CV'nizi hemen aşağıda verilen mail adresine kendi mailinizden atabilir ve hangi pozisyon için başvuru yaptığınızı da belirtebilirsiniz. Gelen mailler CV olarak incelenmekte ve uygun olan adaylar yine uygun olan pozisyonlar için yerleştirilmeye çalışılmaktadır.

Başvuru: [email protected]

Editör: TE Bilisim