PTT kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 bin personel alımı yapılması bekleniyor. Bu alımlara ilişkin PTT Genel Müdürü geçtiğimiz haftalarda önemli açıklamalar yapmıştı. Henüz ilanın ne zaman açıklanacağına dair bir açıklama gelmezken, PTT Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamalarda sektörel olarak büyümenin tüm hızıyla devam ettiğini belirtmişti. Türkiye genelindeki iş yeri sayısının hızla artış göstereceğini belirten Ekşi'nin açıklamalarının ardından PTT iştiraklerinden personel istihdamı haberleri gelmeye başladı. İşin olsa ekibi olarak tüm alımlardaki detayları aktarıyoruz.

BÜRO PERSONELİ ALIMI;

PTT iştiraki PTTCEL kariyer ilan sitesi üzerinden açıkladığı personel alım ilanına göre aktif satış danışmanı, aktif satış temsilcisi büro personeli kadrolarında alımlar yapacak. Büro personeli kadrosundaki alımlarda adaylar Edirne ilinde görevlendirilecekler. Yabancı dil şartı olan İngilizce ve Bulgarca dillerine orta seviyede konuşabilmeleri gerekli olacak.

SATIŞ TEMSİLCİSİ ALIMI;

Aktif satış temsilcisi alımlarında ise iki yeni ilan açıklandı. Bir tanesi Bursa ilinde görevlendirilmek üzere hat satışı gerçekleştirecek. Tercihen satış konusunda tecrübesi olması gerekli olacak. Bursa PTT dağıtım merkezinde görev yapacak.

Diğer ilanda ise Edirne ilinde PTT satış temsilcisi istihdamı gerçekleştirilecek. Bu alımlarda da iş tecrübesi olan adayların başvuru yapması istenildi. Sosyal imkanlarda çalışanlara prim, agi, yemek gibi imkanlar sunulacak. PTTCELL'e yapılacak olan 3 kadrodaki personel alım ilanlarına ve detaylara erişmek için tıklayın.

Başvuruları tamamlamak için yukarıdaki linkte bulunan sayfada en alttaki linki tıklamanız gerekmektedir. Diğer gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA