Ülkemizin güvenlik hizmetleri alanında en zirve şirketlerden birisi olarak bilinen Pronet şu anda 200 bin civarı abone ve 1 milyondan fazla kullanıcıya güvenlik hizmetleri sunmaktadır. 2012 yılında global bir yatırım ortağı kazanan Pronet ev, apartman, bina, site, iş yeri, eğlence merkezleri fark etmeksizin her alanda müşterilerine güvenlik hizmetleri sunmaktadır. Hem merkezlerinde, hem ofislerinde hemde sahada görev yapmak üzere yeni personel alımları gerçekleştirmekte olan Pronet yeni personel alımı ilanları yayımladı. Pronet tarafından 26 iş ilanı yayımlandı. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Pronet tarafından 26 yeni iş ilanı yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Buna göre Portföy Yöneticisi, Müşteri Temsilcisi, İşe Alım Uzmanı, Tele Satış Uzmanı, Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Tele Market Müşteri Temsilcisi, Geri Kazanım Müşteri Temsilcisi, Montaj Teknisyeni vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere 26 farklı iş ilanı yayımlandı. Bu iş ilanları aracılığı ile farklı bölgelerde görevlendirilmek üzere yeni personel alımları yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere 26 iş ilanı yayımlanmıştır. Başvurularını yapmak için adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi ve tüm pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Bu pozisyonlar aracılığı ile aranan şartların ne olduğunu görecek adaylar eğer nitelikleri yine uyum sağlıyorsa sadece o sayfadan başvurularını yapabilir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3noZDP1

Editör: TE Bilisim