Ülkemizin güvenlik hizmetleri alanında lider firmalardan bir tanesi olarak bilinen ve ev, dükkan, iş yeri, site, yazlık fark etmeksizin güvenlik hizmetleri sunmakta olan Pronet şu anda Türkiye geneli 200 binden fazla müşteriye ve milyonlarca bireye güvenlik hizmetleri servisini sunmaktadır. Mutlu müşteriler sağlayarak Türkiye geneli yeni hizmet noktalarının açılışını yapan ve kadrosunu her geçen gün artıran Pronet güncel iş ilanları üzerinden personel alımları gerçekleştirmektedir. Sizler için İşin Olsa ekibi olarak Pronet tarafından yayımlanmış olan iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Pronet tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Superagent Müşteri Temsilcisi, Portföy Yöneticisi, .Net Yazılım Uzmanı, İş Geliştirme ve Marka Ortaklıkları Müdürü, Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı, Satış Müdür Yardımcısı, İşe Alım Uzmanı, Veri Bilimi Uzmanı, Montaj Şefi başta olmak üzere Pronet 18 pozisyon için müracaatları kabul etmekte ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Pronet personel alımlarına başvuru yapabilmek için öncelikle özel şartlara sahip olmanız gerekmektedir ki pozisyonlara göre değişmekte olan bu özel şartları hemen aşağıda yer almakta olan link üzerinden takip ederek görebilirsiniz. Müracaatlarını yapmak isteyen adayların yine alt linki takip ederek tüm pozisyonları görüntülemesi ve kendisine uygun kadro için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Resmi Site: https://bit.ly/35BIUjT

Editör: TE Bilisim