Ülkemiz dahil çok sayıda ülkede faaliyet gösteren Pespsico 1965 yılında Pepsi Cola ve Frito Lay’ın birleşmesi ile kuruldu. Dünyanın yiyecek ve içecek alanında lider firma olarak bilinen Pepsico bünyesine kattığı yeni ürünler dahilinde şu anda 220 civarında ülkede kesintisiz olarak hizmet vermektedir. 20'den fazla marka ve her markanın yıllık 1 milyardan fazla satışı ile kar oranlarını, büyüme rakamlarını zirveye taşımakta olan Pepsico açık pozisyonlarına iş ilanları yayımlamakta ve dev ekibini geliştirmektedir. Binlerce personele ev sahipliği yapmakta olan Pepsico yeni kadrolar yayımladı. Peki Pepsico hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, pozisyonlara adaylar nasıl başvuru yapacak?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Pepsico tarafından 20 civarında iş ilanı yayımlanmış olup ilanların bir çoğunda İngilizce şartı aranmakta ve bu sebepten dolayı kadrolar İngilizce olarak yazılmıştır. Biz ilanları Türkçeye çevirerek pozisyonları Türk dili ile yayımlanayacağız lütfen dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Otomasyon Mühendisi / Bakım, Soğutma Teknisyeni, Mekanik Bakım Sorumlusu, Ambalaj Mühendisi, Talep Planlayıcı (9 Aylık), Müşteri Geliştirme Uzmanı, Tedarik ve Lojistik Planlayıcı (9 Aylık), Forklift Operatörü, Üretim Operatörü, Üretim Vardiya Sorumlusu, Mekanik Bakım Teknisyeni, Ticari Uzman, Elektrik Teknisyeni, Yardımcı Tesisler Bakım Teknisyeni, Müşteri Temsilcisi, Kalite Süpervizoru, Paketleme Elemanı (Dönemsel), Üretim ve Paketleme İşçisi pozisyonlarına personel alımları yapılmaktadır. Adaylar nasıl başvuru yapabilir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Pepsico yukarıda belirtilen 20 pozisyon için personel alımı yaptığını duyurdu. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre sayfanın en altına kariyer sayfası sunulmuş olup bu sayfa aracılığı ile adaylar müracaatlarını yapabilir. Müracaatlar yapılmadan önce adayların kesinlikle aranmakta olan şartları incelemesi ve kendisi ile uyum sağlayan pozisyonlar dahilinde online müracaatlarını tamamlaaması gerekmektedir.

Resim Başvuru: https://bit.ly/38GwiuW

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan