Ülkemizin sektöründe en değerli şirketlerinden bir tanesi olan ve mutlu müşteriler ile bir çok farklı noktaya taşımacılık yapmakta olan Pamukkale Turizm özellikle pandemi döneminde kurallara uygun bir şekilde taşımacılık gerçekleştirmekte, araçlarını sık sık dezenfekte etmekte ve mutlu müşteriler sayısını artırdığı gibi hem büyüme oranını geliştirmekte hem de dev kadrosunu büyütmektedir. Personel alımlarını iş başvuru formları aracılığı ile almakta olan Pamukkale Turizm 13 farklı pozisyon için CV aracılığı ile iş başvurusu toplamakta ve uygun adaylara dönüş yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı başvurusu kabul ediliyor.

İş Başvurusu Kabul Edilen Pozisyonlar

Pamukkale Turizm tarafından yayımlanan kadrolara bakıldığında kabin memuru, kaptan (şoför), muhasebe personeli, insan kaynakları, finans personeli, BTM, ön muhasebe, kaptan şoför, çağrı merkezi personeli, kargo görevlisi, peron kontrol görevlisi, btm, servis şoförü pozisyonları için adaylar tarafından iş başvurusu formu toplanılmaktadır. Peki adaylar Pamukkale Turizm personel alımında başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Pamukkale Turizm firmasına iş başvurusunda bulunmak isteyen adayların öncelikle en aşağıda bulunan linki takip etmesi gerekmekte ve ardından çıkan insan kaynakları sayfasından istediği pozisyonu seçmesi gerekmektedir. Adayların karşısına interaktif bir form açılacak ve kendi bilgilerini dolduracağı sayfa çıkacaktır. Bu formu adaylar doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra uygun pozisyon açılması için Pamukkale Turizm'den haber beklemesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://ik.pamukkale.com.tr/