Ülkemizin önemli holdingleri arasında yer alan Özdilek Holding 1971 yılında kuruldu ve ciddi bir yol kat etti. Holding gıda ve enerji üretimi, perakende mağazacılık, sağlık merkezleri, kafe - restoran, sinema, turizm, hava taksi işletmeciliği, alışveriş merkezleri, e - ticaret, inşaat ve sigortacılık alanlarında önde gelen firmaları ile hizmetlerini sürdürmekte ve 7 iş ilanına personel alıyor. Özdilek Holding tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Buna göre Özdilek Holding bünyesinde 8 binden fazla personel bulundurmakta olup perakende mağazalarına yılda 70 milyondan fazla müşteri uğramaktadır. Peki Özdilek Holding personel alımı hangi pozisyonlara yapılıyor?

Alınan Pozisyonlar Nedir?

Özdilek Holding tarafından yayımlanan 7 iş ilanına bakıldığında Rezidansta Çalışacak Hizmet Personeli, Varyant Uzmanı, Android Yazılım Uzmanı, Yazılım Geliştirme Sistem Analisti, Boyahane Elemanı, Genel Başvuru (Engelli Personel), İş Zekası Uzmanı pozisyonları için personel alınacaktır. Alımlar farklı bölgeler için yapılmakta olup adayların iş ile ilgili gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Özdilek Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı yukarı bölümde verilmiştir. Adayların müracaatlarını gerçekleştirebilmek için hemen aşağıdaki başvuru linkini takip etmesi, aranan nitelikleri öğrenmesi ve uygun olduğu pozisyonlar için aynı kanaldan başvuru yapması gerekmektedir. Aranan özelliklerde genel olarak kılık kıyafetine önem verir olmak, müşteri ilişkilerine önem verir olmak, diksiyonu düzgün olmak, iş sorumluluk sahibi olmak gibi şartlara aranmaktadır.

Başvuru: https://bit.ly/3jExdPV

Editör: TE Bilisim