Ülkemizin önde gelen holdinglerinden Koç Holdingin sahibi olduğu Otokoç şu anda sektöründe lider firmalardan bir tanesi olarak bilinmekte olup otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi olarak Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmektedir. Her geçen gün büyüme oranını artırmayı hedeflemekte olan Otokoç şirketi hedeflerine ulaşması ile beraber güncel iş ilanları yayımlamakta ve personel alımlarına da hız vermektedir. Buna göre Otokoç tarafından yeni yayımlanan güncel iş ilanlarını sizler için derledik. Otokoç hangi pozisyonlar için personel alıyor, adaylar ilgili ilanlara nasıl başvuru yapabilir?

Güncel İş İlanları

Otokoç tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında Servis Resepsiyonisti (Dönemsel), Satış Planlama Danışmanı, Toptan Yedek Parça Adana - Satış Destek Danışmanı Sigorta Danışmanı, Yedek Parça Danışmanı, Teknisyeni-Elektrik, Satış Planlama Danışmanı, Veri Bilimci ve Analitik CRM Uzmanı pozisyounu için personel alımı yapılmaktadır. Peki Otokoç bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hangi adımları takip etmesi gerekmektedir, Otokoç personel alımına başvuruları nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Otokoç tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarına müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların hemen aşağıda belirtilen linki takip ederek başvurularını uygun olduğu pozisyonlar için tamamlaması gerekmektedir. Başvurularını adayların internet üzerinden yapmadan önce pozisyonda aranan niteliklere uyum sağlayıp, sağlamadığını incelemesi gerekmektedir.

Başvuru Sayfası: https://bit.ly/3eoSbQe