Opet Petrolcülük şirketi ülkemizde akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağ ve jet yakıtı alanlarında öncü firma olarak hizmet vermektedir. Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkede hizmetlerini sürdüren Opet aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projesinde baş kahramlık görevini sürdürmekte ve isithdam alanında büyük yarar sağlamaktadır. Aralıklarla yayımlamış olduğu ilanlar üzerinden personel alımı gerçekleştirmekte olan Opet 8 farklı iş ilanı yayımladı ve bu iş ilanları için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki pozisyonlar nelerdir, hangi açık iş ilanları için Opet personel alımı yapacak?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Ülkemizin önde gelen şirketlerinden olan Opet Petrolcülük tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında İşletme Mühendisi, Bakım Şefi, Veritabanı Uzmanı, Genel Başvuru, Teknik Denetim Görevlisi, Bordro ve İdari İşler Uzmanı, Pazarlama ve Market Teknolojileri Yöneticisi ve Güvenlik Görevlisi pozisyonları için Opet personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını Opet şirketine nasıl, nereden yapabilir?

Nasıl İş Başvurusu Yapılır?

Opet Petrolcülük şirketinde istihdam etmek isteyen adayların başvurularını yapmak için aşağıdaki linki takip etmesi, pozisyonları görüntülemesi, aranan şartları incelemesi ve uygun ise sadece online olmak üzere ilgili siteden personel alımı başvurusunu gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/374pvZp

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim