Ülkemizin önde gelen akaryakıt şirketleri arasında yer almakta olan OPET, Türkiye'nin dört bir yanında her gün milyonlarca müşteriye hizmet vermekte cazip fiyatları ve kaliteli ürünleri ile müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir. OPET tarafından 4 yeni iş ilanı yayımlandı ve bu iş ilanlarına yönelik yeni personel alımları yapılmaktadır. Peki OPET personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar ilgili pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

OPET tarafından yayımlanan 4 yeni iş ilanına bakıldığında SAP ABAP Yazılım Geliştirme Uzmanı, Marka Uygulama Görevlisi, Veritabanı Yönetim Uzmanı ve Operatör pozisyonları için OPET personel alımları gerçekleştirmektedir. Farklı pozisyonlar için sıklıkla yeni ilanlar yayımlamakta olup yeni iş ilanları geldiğinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Özellikle adaylar pompacı, market personeli, kasiyer vb. gibi pozisyonlara rağbet göstermektedir.

Nasıl Bşavuru Yapılır?

OPET bünyesinde çalışmak isteyen adayların müracaatlarını yapmak için aşağıdaki linki takip etmesi, buradan aranan şartları görmesi ve müracaatlarını da aynı sayfa aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://www.opet.com.tr/kariyer-imkanlari

Editör: TE Bilisim