Ülkemizin emeklilik ve hayat sigortası alanlarında çalışma yapan şirketlerinden birisi olarak bilinen Nn Hayat Emeklilik 1845 yılından beri kesintisiz hizmetlerini sürdürmektedir. 2015 yılından beri Türkiye'de Nn Hayat Emeklilik ismi ile faaliyet gösteren şirket Türkiye'nin bir çok noktasında acenteler ile iş birliği yapmakta, müşteri ağını geliştirmekte ve istihdam konusunda da yeni iş ilanları yayımlayarak destek sağlamaktadır. Firma tarafından yayımlanan 8 iş ilanını sizler için derledik. Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor, adaylar nasıl müracaat edebilir?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Nn Hayat Emeklilik tarafından yayımlanan kadrolara bakıldığında Nn Hayat Emeklilik, Pörtföy Yöneticisi, Operasyon İş ve Süreç Yöneticisi, Senior System Analyst, Operational Business&Process, IT Governance Senior Specialist, Test Automation Engineer / Process Designer gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar ilgili pozisyonlar için nasıl müracaat edebilir, başvurular hangi site üzerinden yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Nn Hayat Emeklilik personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi, buradan hangi şartların arandığını incelemesi ardından da müracatlarını sadece aynı sayfa üzerinden yapması gerekiyor.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3npWXRk

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan