Ülkemizin önemli turizm şirketlerinden bir tanesi olan ve Türkiye'nin bir çok noktasına deneyimli ekibi ile seyahat seferleri düzenleyen Nilüfer Turizm özellikle pandemi sürecinde seferlerine çok dikkat etmekte, salgın ile mücadele kapsamında ekiplerini bilgilendirdiği gibi araçlarındaki hijyen konusunda titiz davranmaktadır. Güler yüzlü ekibi ile mutlu müşteriler kazanmaya devam etmekte olan Nilüfer Turizm aralıklarla güncel iş ilanları yayımlamakta ve ilanları CV başvuruları ile gelen bilgilerden doldurmaktadır. Buna göre Nilüfer Turizm e-posta aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki Nilüfer Turizm'e başvurular nasıl ve hangi pozisyonlar için yapılabilir?

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılıyor

Nilüfer Turizm diğer turizm firmaları gibi kaptan, kaptan yardımcısı, araç içi servis görevlisi, çağrı merkezi yetkilisi, bilet satış memuru, muhasebe memuru gibi pozisyonlar için alım gerçekleştirmekte olup adaylar yine güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve diğer kadrolar için de müracaatlarını CV aracılığı ile yapabilir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Nilüfer Turizm e-posta aracılığı ile personel alımı yapıyor. Kılık kıyafetine önem verir olmak, insan ilişkilerinde iyi olmak, mesleğinde bilgili olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabiliyor olmak şartlarını sağlayan adayların aşağıda yer alan e-posta'ya hazırladıkları CV'yi gönderebilir.

Başvurular: [email protected]

Editör: TE Bilisim