Ülkemizin dördüncü operatör devi olarak bilnen NETGSM şu anda Türkiye geneli 150 binden fazla abone, 50 binden fazla özel şirket, 10 binden fazla eğitim kurumu, 500 civarında siyasi parti, 50 bin civarında kamu kurumu, 5 binden fazla dernek ve 1.000 civarlarında belediye başkanlığına sabit hat, santral hat telefon numarası sistemi alanında hizmet vermekte ve alanında zirve noktaya ulaşma çalışmalarını sürdürürken yeni personel alımları da gerçekleştirmektedir. NETGSM iş ilanlarına adaylar hemen internet üzerinden başvurabilir. Şu anda 2 açık, 8 genel pozisyon olmak üzere 10 farklı pozisyon için personel alımı başvurusu kabul ediliyor.

Pozisyonlar Nelerdir?

NETGSM firması şu anda 8 genel pozisyon ki bunlar: müşteri temsilcisi, muhasebe personeli, ses arge personeli, destek araştırma ve yazılım personeli, devre tasarımcı, yazılım arge, grafiker ve proje yürütücüsü pozisyonları için 2 açık pozisyon olarak ise web designer, java devoloper pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki adaylar NETGSM bünyesinde istihdam etmek için nasıl bir yol izlemesi gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

NETGSM firması bünyesinde çalışmak isteyenlerin hemen aşağıdaki linki takip etmesi gerekiyor. Burada adaylar açık pozisyonlar ya da genel pozisyonlardan istediğini seçtikten sonra ileri demesi, karşılarına çıkan formu kendilerine göre doldurması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://ik.netgsm.com.tr/

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan