Ülkemizin en önemli e-ticaret firmaları arasında yer alan ve satıcılar ile tüketicileri bir araya getirerek milyonlarca ürünü en uygun fiyata internet üzerinden satmakta olan N11 yeni sistemler geliştirmekte, müşteri memnuniyetine önem vermekte ve yeni personel alımları da gerçekleştirmektedir. İlanlarını kamuoyuna duyururarak personel alımı yapan N11 com firmasının iş ilanlarını sizler için derledik. Buna göre 9 iş ilanı yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için N11 personel alımı yapıyor.

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

N11 com tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Financial Budget and Reporting Supervisor, Lojistik Personeli, İnsan Kaynakları Operasyonu Asistanı, Sr. Mobile Developer, DevOPS Yöneticisi, Bordro ve Özlük Uzmanı ya da Yöneticisi, Compensation & Benefits Intern, Kıdemli Sistem Yöneticisi, Database Administrator pozisyonları için N11 iş ilanları yayımladı ve personel alımı yapıyor. Peki adaylar N11'in iş ilanlarına hangi sayfa aracılığı ile başvuru yapabilir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

N11 tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Doğuş Grubun sahibi olduğu şirketin tüm ilanları aşağıdaki sayfada bulunmakta olup adayların bu sayfa üzerinden pozisyonları görüntülemesi ve sadece uyum sağladığı niteliklerine göre başvurusunu yapması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3oIEQq8