Ülkemizin önemli kargo şirketleri arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanına taşımacılık gerçekleştirmekte olan MNG Kargo uygun konumlara yeni şube açılışları gerçekleştirmekte, filosunu ve personel sayısını artırmaktadır. Özellikle pandemi sürecinde hem hijyen konularını dikkat eden hemde büyüme oranlarını geliştiren MNG Kargo sıklıkla iş ilanları yayımladı. Sizler için MNG Kargo tarafından yeni yayımlanan iş ilanlarını derledik. Buna göre MNG Kargo personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Alım Yapılan Pozisyonlar Nelerdir?

MNG Kargo tarafından aktif olarka yayımlanan iş ilanlarına bakıldığınd aYardım Masası Uzmanı, Şube Müdürü, Sistem Yöneticisi, Aktarma Merkezi Şefi, Aktarma Müdür Yardımcısı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Bölge Satış Yöneticisi gibi kadrolar için alımlar yapılmaktadır. Türkiye genelinde binlerce personeli bulunmakta olan MNG Kargo yeni iş ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Peki MNG kargo personel alımı ilanlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

MNG Kargo tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu linkten adaylar hem tüm pozisyonları görebilir hemde ilgili pozisyonlar için eğer nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını tamamlayabilir.

Başvuru Formu: https://bit.ly/38GsoRf

Editör: TE Bilisim