Ülkemizin en önemli perakende satış zincirlerinden birisi olarak Türkiye'nin dört bir yanında satışlarını sürdürmekte olan Migros Ticaret, yatırımlarına bir çok bölgede devam ettiği gibi istihdam alanında da ülkemize nefes sağlamaktadır. Özellikle kapıya kadar teslim konusunda kendisini geliştiren ve Migros Hemen ile binlerce personel alımı gerçekleştiren Migros yeni iş ilanları yayımladı ve Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki personel alımı hangi pozisyonlar için, nasıl yapılacak?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Migros Ticaret tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Sanal Market Personeli, Bölge Mağaza Sorumlusu, Mağaza Personeli, Kasiyer, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısı, İnsan Kaynakları İş Ortağı, Muhasebe Uzmanı, Mağaza Yönetici Adayları, Dağıtım Merkezi Kalite Uzmanı, E-Ticaret Strateji Personeli, İnsan Kaynakları Uzmanı, Dönemsel Eğitim Teknolojileri Uzmanı, Paketleme Tesisi Bölüm Sorumlusu pozisyonları başta olmak üzere 48 farklı iş ilanı yayımlamış bulunmakta olup bu pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki personel alımında adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Migros yukarıdaki pozisyonlar başta olmak üzere 48 farklı iş ilanı için eleman ve personel alımı gerçekleştirmekte olup hemen aşağıda yer almakta olan kariyer sayfası ile adaylar başvurularını yapabilir. Buna göre personel alımında adaylar linkteki tüm pozisyonları görüntüledikten sonra aranan şartları incelemesi ve bu şartlara uygunsa başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Kariyer: https://bit.ly/33uyodS

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan