Ülkemizin en önemli otobüs, seyahat firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin her noktasına taşımacılık yaparak sektörün en çok tercih edilen markalarından bir tanesi olarak bilinen Metro Turizm, pandemi sürecinde de tüm sağlık kontrollerini ve hijyen ekipmanlarıyla seyahatlerine devam etmekte ve müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarını sürdürmekte büyüme oranlarını artırmaya özen gösterdiği gibi devleşen kadrosunu da güçlendirmektedir. Çok sayıda personele istihdam veren Metro Turizm yeni ilanları ile güncel olarak internet sitesi aracılığı ile personel alımı için başvuruları kabul ediyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

5 Pozisyon Nedir?

Metro Turizm resmi internet sitesi aracılığı ile 5 farklı pozisyona personel alımı yapıyor peki bu pozisyonlar nelerdir? idari personel, bilet satış personeli, çağrı merkezi personeli, kaptan (şoför), host(araç içi yetkili) için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

Aranan Şartlar ve Başvuru Detayları

Metro Turizm personel alımında özel nitelikler hariç olmak üzere takım çalışmasına yatkın olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, sağlık sorunu olmamak, sicili uygun olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak gibi şartlar aranmakta olup pozisyonlara göre özel şartlar da aranıyor. Metro Turizm personel alımına başvurular internet üzerinden yapılmakta olup sizlerde CV bırakmak istiyorsanız hemen aşağıda yer alan resmi başvuru linki aracılığı ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://www.metroturizm.com.tr/genel-basvuru

Editör: TE Bilisim