Ülkemizin önde gfelen perakende teknolji satış mağazalar sahibi Mediamarkt  yıldan fazla süredir hizmetlerini'den fazla ülkede devam etmekte olup global olarak  1.000'in üzerinde aktif mağazaları üzerinde 1 milyar müşteriye hizmet vermektedir. 65 binden fazla kişiye istihdam olanağı sağlamakta olan Mediamarkt tarafından 47 iş ilanı yayımlandı ve yüzlerce personel alımı devam ediyor. Media-Saturn Holding'in iştiraklerinden bir tanesi olan Mediamarkt sadece müşteriye satış anında değil personelleri ile satış öncesinde, satış anında, satış sonrasında hizmet vermeye devam etmekte olup Türkiye'de aktif olarak 2007 Eylül ayından bu yana hizmetlerini kesintisiz devam etmekte ve büyüme oranlarını da sürdürmektedir. Toplam 200 bine yakın metre karelik alanlarda müşterilerine hizmet vermekte olan Mediamarkt kurduğu devasa mağazalarında müşterilerini memnun etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Peki Mediamarkt tarafından yayımlanan iş ilanları nedir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Mediamarkt tarafından 47 yeni iş ilanı yayımlandı ve bu pozisyonlar için personel alımları sürüyor. Buna gçre Satış Danışmanı, Kasiyer, Yarı Zamanlı Satış Danışmanı ve Kasiyer, Operasyon Proje Müdürü, Takım Lideri, Müşteri Hizmetleri Danışmanı, Eğitim Mağaza Müdürü, Depo Görevlisi, After Sales Services Senior Specialist gibi pozisyonlar dahil 47 iş ilanı yayımlanmıştır. Peki adaylar bu iş ilanlarına nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Müracaat Edebilir?

Mediamarkt tarafından yayımlanan iş ilanlarının bir kısmı yukarıda verilmiş olup tüm pozisyonların görüntülemek, aranan şartları incelemek ve müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların aşağıdaki başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3ebCRIz

Editör: TE Bilisim