Ülkemizin en çok tercih edilen restoran zincilerinden bir tanesi olan ve neredeyse Türkiye'deki tüm AVM'lerde bulunan restoranları ile hizmet vermeye devam ederken doyurucu menüleri ile müşterilerin gönlünü kazanmaya, büyüme oranlarını ise artırmaya özen göstermekte olan McDonalds Restoranları kendi bünyelerinde kariyer olanağı arayan dinamik kişilere de iş başvuru formları aracılığı ile umut olmaya devam etmektedir. Buna göre McDonalds Restoranları resmi internet sitesinde ki iş başvuru formu aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul etmekte ve açıklarını doldurmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir, hangi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir?

Kariyer Basamakları Nedir?

McDonalds Restoranlarına giren adaylar öncelikle ekip üyesi olarak istihdam ederler ve bu pozisyonda part time ya da full time imkanlar sağlamaktadır. Sonrasında ise sırasıyla ekip eğitimcisi, bölüm müdürü, vardiya müdürü, 2. müdür, 1. müdür, restoran müdürü ve danışman olarak kariyer basamakları yukarı doğru yükselmekte ve en üstte danışman bulunmaktadır. McDonalds Restoranları bünyesinde istihdam etmekte ve kariyer basamaklarında yükselmek isteyenlerin iş başvuru formunu doldurması gerekir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

McDonalds Restoranlarının kariyer basamaklarında yükselmek isteyen adayların hemen aşağıda sunmuş olduğumuz resmi linki takip ederek başvurularını kendi bilgilerine göre tamamlaması ve McDonalds Restoranlarından ihtiyaca göre yapılan alımlar için haber beklemesi gerekmektedir.

Resmi Link: https://bit.ly/3kElCAg