Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesinde hizmet veren ünlü gıda şirketlerinden birisi olarak bilinen MC Donalds Türkiye'nin bir çok şehrinde en bilinir alışveriş merkezlerinde, caddelerinde, merkezi yerlerinde ki şubeleri ile hizmet vermekte ve menüleri ile insanların damak tadına uyum sağlamaktadır. Personel konusunda da ülkemize nefes aldıran şirketlerden birisi olarak bilinen MC Donalds hem şubelerinden hemde internet sitesi aracılığı ile personel alımları gerçekleştirmektedir. Özellikle pandemi sürecinde şubeler yerine internet üzerinden başvuruları da kabul etmektedir. Şu anda MC Donalds resmi kariyer sayfası üzerinden personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki adaylar nasıl müracaatlarını gerçekleştirebilir, MC Donalds personel alımı hangi pozisyonlar için yapabilir?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

MC Donalds resmi internet sitesinden pozisyon yayımlamak yerine merkez ofis, restoran mağaza ya da restoran sürücüsü olarak kategorilere ayırmıştır. Adaylar bu sayede temizlik görevlisi, komi, garson, kasiyer, vb. gibi tüm pozisyonlar için başvurabilir. Pozisyon alanına restoran da çalışılan tüm pozisyonları adaylar niteliklerine uygun olanı yazabilir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

MC Donalds bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin hemen aşağıda yer alan başvuru linkini tarayıcılarına yapıştırması ve kendilerine uygun olan pozisyonlar için firmaya CV bırakması gerekmektedir. Özellikle pandemi sürecinde yeniden restoranların faaliyete başlaması ile toplu işe alımlar da gerçekleştirilebilmektedir. Bu sebepten adaylar şimdiden CV bırakabilir.

Başvuru Adresi: https://www.mcdonalds.com.tr/is-basvuru-formu