Ülkemizde bulunan önemli şirketlerden birisi olarak bilinen Mavi yeni yayımladığı iş ilanları ile personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre toplam 4.086 personele istihdam olanağı vermekte olan Mavi 727 merkez, 3.359 mağaza ile dünyanın dört bir yanına satışlarını sunmakta olup yaş ortalaması 26 olan personelleri ile dinamik şekilde hizmet etmekte ve müşteri memnuniyetine çok dikkat etmektedir. 1991 yılında İstanbul'da kurulan ve çok kısa bir sürede yarattığı tarz rünleri ile ABD, Kanada, Almanya, Rusya, Avurstralya gibi ülkelere yayılan Mavi bugün 35'den fazla ülkede ve 5.500 farklı noktada ürünlerini müşteriler ile buluşturmaktadır. 2019 yılında satışını yaptığı jean sayısı 9,7 milyon olarak belirtilmiş olup pazarda dünya genelinde çok büyük bir hacme sahiptir. Özellikle Avrupa ülkelerinde yoğun rağbet görmekte olan Mavi yabancı yatırımcılarında ilgisini çekmekte olup 2019 yılı verilerine göre yüzde 66 perakende, yüzde 28,9 toptan ve yüzde 5,1 e-ticaret satışı üzerinden işlem gerçekleştirmiş olup 2 senelik süre zarfında e-ticaret alanında ki satış hacmini katladığı ön görülmektedir. Mavi büyüme oranlarına istihdam ile devam etmektedir.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

Mavi şirketi tarafından 22 iş ilanı yayımlandı. Alınacak kadrolara bakıldığında  Engelli Satış Danışmanı, İç Denetim Sorumlusu, Tahsis Planlama Sorumlusu, Organizasyonel Gelişim Sorumlusu, Mağaza Müdürü - Erzurum, Mağaza Müdür Yardımcısı, Ücretlendirme Sorumlusu, Satış Danışmanı - Engelli (İzmir), ş Çözümleri Müdürü, Dijital Eğitim Müdürü, Ürün Planlama Sorumlusu, Satış Danışmanı pozsyonları için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar Mavi şirketinnmde istihadm etmek için nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Başvuru Nasıl Yapılır?

Mavi tarafından yaıymlanan 22 iş ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan başvuru linkini takip ederek buradan öz geçmişleri aracılığı ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3ruZf3q

Editör: TE Bilisim