Ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer alan ve giyim alanında dünyada markalaşmaya devam etmekte olan Mavi 1991 yılında İstanbulda kuruldu. Şu anda dünyanın dört bir yanında toplam 5 binden fazla mağazası ile müşterilere ulaşmakta olan Mavi 2019 yılında 9,7 milyon adet jean satışıyla dünya premium jean markaları arasında ilk sıralara yükseldi. Büyüme oranları ile birlikte personel alımına da hız veren Mavi yeni ilanlar yayımladı. Güncel olarak 22 iş ilanı yayımlayan Mavi hangi pozisyonlara personel alıyor. Mavi personel alımına yönelik açık pozisyonlar nelerdir?

Mavi Açık Pozisyonları

Mavi firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Part Time Satış Danışman, Tam Zamanlı Satış Danışmanı, Yıkama Geliştirme Sorumlusu(Denim), Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı, E-Commerce Performance Marketing Supervisor, Yazılım Asistanı, İş Çözümleri Sorumlusu pozisyonları başta olmak üzere 22 iş ilanı için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki Mavi personel alımına yönelik adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Mavi bünyeisnde istihdam etmek isteyen adayların izlemesi gerektiği yolu aşağı bölümde aktarıyoruz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Mavi bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların müracaatlarını yapabilmek için hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile adaylar tüm pozisyonları görebilir, hangi pozisyonda hangi şart aranıyor detaylı bir şekilde inceleyebilir ve yine aynı yerden müracaatlar yapılabilir. Adayların müracaatlarını gerçekleştirebilmesi için mutlaka aranan niteliklere uyum sağlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3lyYUdl

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim