1985 yılından beri kesintisiz olarak faaliyetlerine devam eden ve şuanda 28 farklı ülkede şubesi olan LC Waikiki personel alımı yapmaya devam ediyor. Adayların en az lise mezunu olmasını isteyen LC Waikiki engelli personel alımı da gerçekleştirmektedir.
Türkiye'nin dört bir yanında şubesi olan firma Ankara, İstanbul, İzmir, Rize, Balıkesir, Aydın, Yozgat, Burdur, Antalya, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ vb gibi illere eleman alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlara Eleman Alımı Yapılacak

LC Waikiki personel alımı gerçekleştirecek peki alınan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.
Satış danışmanı, İş sağlığı ve güvenliği uzmanı, depo elemanı, müdür, personel, eğitim uzmanı, mali işler uzmanı, metin yazarı vb gibi pozisyonlara eleman alımı yapılacak.

25 binden fazla çalışan olan firma ilan sayfasını sürekli olarak güncellemekte olup özellikle gençlere istihdam şansı vermektedir. Tecrübeli, tecrübesiz, öğrenci veya engelli olan kişiler söz konusu kadrolara başvurabilmektedir. Genel olarak aranan nitelikler ise kılık kıyafetine önem veren, diksiyonu düzgün, sağlığı çalışmaya elverişli, pratik ve ekip çalışmasına uygun maddeleridir. Tabi her ilanın kendine özel nitelikleri bulunmakta olup başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı linkini takip edebilir.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/
Editör: TE Bilisim