Ülkemizin önde gelen perakende giyim üreticisi olan Koton, Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazaları ile hizmetlerine devam etmekte olup online mağazasından da 7/24 destek sağlamaktadır. Büyüme oranlarını geliştiren Koton 84 yeni iş ilanı duyurdu ve açık pozisyonlar dahilinde personel alımları yapacak. Sizler için Koton tarafından yayımlanan ilanları derledik. 1988 yılında Kuzguncuk'ta sadece 25 metrekarelik bir mağazada başlayan hikaye bugün 28 farklı ülkede 500'den fazla mağazada ve 10 binden fazla personel ile devam ediyor. 220 kişilik kreatif kadrosu ile beraber modaya akımlar çıkartmakta olan şirket yıllık olarak 300 milyon civarında müşteriye sahip olarak bilinmekte olup deposunda 60 binden fazla ürün çeşidi bulunmaktadır. Ülkemizin önemli ihracat firmaları arasında yer almakta olan Koton bu anlamda Türkiye'ye döviz girdisi sğalamaya devam etmektedir. Büyüme oranlarını yeni istihdamlar ile sağlamakta olan şirket tarafından 84 iş ilanı duyuruldu ve yüzlerce personel alımı yapılacak. Peki iş ilanları nedir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Koton tarafından kamuoyuna 84 iş ilanı yayımlandı. Peki pozisyonlar nedir? Buna göreBilgi Güvenliği Sorumlusu, Kalite Kontrol Sorumlusu (Triko), Kategori Uzmanı, Genç Alıcı (Jersey), Web Tasarım (Ux / Uı) Uzman Yardımcısı, Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı, Kumaş Kontrol Uzmanı, Eğitim ve İşveren Markası Uzmanı, Lojistik Planlama Uzmanı, Görsel Sunum Uzmanı - Ataşehir Brandium Avm, Uluslararası E-Com. Kıdemli Planlamacı, Organizasyonel Gelişim ve Tazminat Sorumlusu, İK İş Ortağı (Satış) - İstanbul, Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza Avm, Saha İnsan Kaynakları Müdürü, Hybris Geliştirici, Fit Teknikeri (Erkek Ürün Grubu), Kıdemli Ticari Planlamacı, Grafik Tasarım (Plaj & İç Giyim) gibi pozisyonlar başta olmak üzere bir birinden farklı 84 iş ilanı için eleman alımı yapılıyor. Peki adaylar nasıl müracaatlarını yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Koton tarafından alımı yapılacak olan kadroların bir kısmı yukarıda verilmiş olup tüm pozisyonları görmek, aranan şartları incelemek ve müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların hemen aşağıdaki linki takip ederek müracaatalrını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3c6qpr0

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim