Ülkemizin tekstil alanında en büyük firmalardan bir tanesi olarak bilinen Koton 1988 yılı Kuzguncukta 25 metrekarelik bir alanda faaliyetine başladı ve 2023 yılı hedefine 5 kıta milyarlarca müşteriye ulaşmayı ekledi. Şu anda 30'dan fazla ülke, on binlerce personel ve her yıl on binlerce farklı tasarım ile müşterilerinin beğenisini kazanmakta olan Koton kadrosunu güçlendirmekte ve personel alımları gerçekleştirmekte olup yeni personel alımı ilanı yayımladı. Sizler için 67 pozisyonu derledik ve sunuyoruz.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

Koton tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Depo Görevlisi, Mağaza Satış Elemanı, Kasiyer,Fit Teknikeri (Erkek Ürün Grubu), Mağaza Müdür Yardımcısı, Mağaza Müdür, Kumaş Ar-Ge Sorumlusu, Lojistik Depo Elemanı, Sistem Sorumlusu, Üst Düzey Yönetici Asistanı İş Zekası Geliştirme Uzmanı, Saha Satış Sorumlusu, İş Analisti ve Proje Yönetimi Sorumlusu) pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir, kimler başvuru yapabilir?

Aranan Şartlar Nelerdir?

Koton pozisyonlara göre değişse de genel nitelikler olarak En az Lise mezunu, Hazır giyim / mağazacılık alanında tecrübeli (tercihen), İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dış görünümüne özen gösteren, ilgili şehirde yaşayan, şartları aramakta olup pozisyonların tamamını görmek kendisine uygun pozisyonlara müracaat etmek için adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2HvE8Mp

Editör: TE Bilisim