Tüm dünya ülkeleri tarafından bilinen ve ilaç sanayisin en önemli kuruluşlardan birisi olarak bilinmekte olan Pfizer bilindiği üzere Türkiye'de de temsilcilikleri aracılığı ile faaliyetlerine devam etmektedir. Özellikle korona virüsüne karşı geliştirdiği aşının yüzde 95 oranında etkili olmasından sonra şirket adeta bir çok ülkeden gelen aşı taleplerine yetişememekteyken Türkiye için de personel alımı yapmaya karar verdi. Buna göre Pfizer firması tarafından yaıymlanan iş ilanlarını sizler için derledik. Hangi pozisyonlar için Pfizer personel alımı yapıyor.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Pfizer firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Onkoloji Takımı Pfizer Temsilcisi (Antalya), Onkoloji Takımı Pfizer Temsilcisi (Ankara), Onkoloji Takımı Pfizer Temsilcisi (Samsun), Metabolizma & Endokrin Takımı Pfizer Temsilcisi, Genel Başvuru, Global Operations Services Centre Part Time, Regulatory Affairs Specialist (Contractor), Trade Relations Specialist (Contractor) ve diğer İngilizce kadroları için Pfizer firması personel alımı gerçekleştirmektedir. İşe alınan adaylar Pfizer Türkiye bünyesinde istihdam edecektir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Pfizer firması yayımlamış olduğu pozisyonlar için personel alımı yapıyor peki pozisyonlara adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre aşağıda paylaşılan linke adayların giriş yapması, tüm pozisyonları görüntülemesi ardından da personel alımı başvurularını niteliklerinin, şartlarının uyum sağladığı pozisyon için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/36wBPD3

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim