Ülkemizin en büyük holdinglerinden bir tanesi olarak bilinen Koç Holding'in sahibi olduğu şirket Divan Ulusal liderlik pozisyonumuzu güçlendirmeye devam ederek, otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyada da en saygın markalar arasında yer alarak büyümekte olup yatırımlarına ara vermeden devam etmekte, dev ekibini de geliştirmeye özen göstermektedir. Divan şirketi tarafından yayımlanan iş ilanları dahilinde personel alımları yapılmakta olup sizler için Divan tarafından yayımlanan iş ilanlarını hemen aşağı bölüme aktarıyoruz. Divan hangi pozisyonlara personel alımı yapacak?

Açık İş İlanları

Koç Holding'in sahibi olduğu şirketlerden sadece bir tanesi olan Divan tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Özel Güvenlik Görevlisi, Bütçe ve Raporlama Sorumlusu, İnsan Kaynakları Müdürü, Bütçe ve Raporlama Sorumlusu, Muhasebe Müdürü, Kat Hizmetleri Müdürü, Alakart Garson, Mali İşler Müdürü Tedarik ve Satış, Chef De Cuisine açık pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki kariyerine Divan'da devam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izleyerek başvurularını yapması gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Divan Şirketi tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda belirtilmiş olup müracaatlarına devam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu sayfa üzerindne tüm ilanları görecek olan adaylar nitelikleri incelemeli ve niteliklerinin uyum sağladığı pozisyonlara yine aynı sayfa üzerinden interaktif şekilde başvuru yapması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3nmOuhf

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim