Ülkemizin en önemli holdinglerinden birisi olarak bilinen Kazancı Holding 1980'li yıllarda jenaratör üretimi ile faaliyetlerine başladı. Zamanla büyüme oranlarını artıran şirket Türkiye'nin en önemli enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden birisi haline geldi. Şu anda ise 4 kıtada üretim yapan, 74 farklı ülkede 8 binden fazla çalışanıyla 21 ülkede faaliyet gösteren ve 168 ülkeye ihracat yapan küresel bir güçtür. Büyüme oranlarını geliştirdiği gibi dev kadrosunu da büyütmeye devam eden Kazancı Holding yeni iş ilanlarını kamuoyuna duyurmakta olup yeni, duyurulan 65 iş ilanı için yüzlerce personel alımı yapacak. Peki personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak?

Pozisyonlar Nelerdir?

Kazancı Holding tarafından yapılan 65 iş ilanına bakıldığında Yenilenebilir Proje Geliştirme Mühendisi, Sayaç Okuma Görevlisi, Veteriner Sağlık Teknikeri, Elektrik Mühendisi, Veri Analitiği Uzmanı, İş Zekası Uzmanı, Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı, Dekarbon Vardiya Operatörü, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Muhasebe ve Proje Yöneticisi, Kontrat Yöneticisi, Bakım Teknikeri, Varlık Performans Müdürü pozisyonları başta olmak üzere 65 iş ilanına personel alınıyor. Peki başvurular nasıll yapılacak?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Kazancı Holding firması tarafından 65 iş ilanı yayımlanmış ve personel alımı yapılacak olup adayların tüm pozisyonları görmek için aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonları gören adaylar, kendilerine uygun iş ilanına giriş yapması, nitelikleri okuması ve uygunsa başvurusunu yine aynı site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/2VLBDcH

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim