Türkiye’de çok sayıda kişinin iş imkanı bulduğu İŞKUR, kasiyer alımları için ilanlar yayımladı. Toplamda 1152 kasiyer alımının yapılacağı ilanlara nasıl başvurulur? Kasiyer olmak için şartlar nelerdir? Detayları sizin için bir araya getirdik.

Binlerce mağaza ve market kasiyer alımları için ilanlar yayımlıyor. Çalışan adayları da kasiyer alımları için bu ilanlara en kolay İŞKUR üzerinden başvurabiliyor. Başvuruların zamanında yapılması ve adayların ilanları takip etmesi ise daha çabuk iş bulmalarını kolaylaştırıyor.

KASİYER OLMAK İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Kasiyer olmak için birçok şirket en az lise mezunu personel arayışı içerisinde. Daha önce kasiyerlik tecrübesi olanların öncelikli olduğu alanda tecrübe sahibi olmayan adaylar da kasiyer ilanlarına başvurarak iş sahibi olabilmektedir. Bu nedenle başvurulacak kasiyer ilanlarını adayların dikkatli okumaları ve aranan şartları taşımaları halinde başvuru yapmaları gerekiyor.

KASİYER ALIMLARINA NASIL BAŞVURULUR?

Kasiyer olmak isteyen çalışan adayları ilanlara İŞKUR üzerinden kolayca başvurabilir veya İŞKUR temsilciliklerine başvurarak başvurularını gerçekleştirebilir. Bu sayede işveren ile kolayca iletişim kurmaları ile iş sahibi olabilirler. İŞKUR açık iş ilanları sayfasından kasiyer kadrosundan iş başvurularına adaylar aşağıdaki linkten ulaşabilir veya İŞKUR iş arama sayfasından meslek olarak kasiyer yazarak kendilerine en yakın veya en uygun kurumun bilgilerine ulaşabilir. Adaylar internetten yapacakları başvuru sonrasında mutlaka ilanda belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak işverenle iletişime geçmeli ve görüşme için randevu talep etmelidir.

İŞKUR kasiyer alımları ilanlarına ulaşmak TIKLAYIN