Ülkemizin önde gelen gaz şirketleri arasında yer almakta olan İpragaz hem evlere, ofislere, iş yerlerine tüp ile gaz imkanı tanırken aynı zamanda İpragaz Go şirketi aracılığı ile de araçlara LPG sağlamaktadır. İnovasyonları ile gelişimine katkı sağlamakta olan İpragaz şu anda Türkiye'de  10 Tüplü Bölge Satış Müdürlüğü, 2 Tüplü Bölge Saha Ofisi, 8 Dökme Gaz Satış Müdürlüğü, 9 Otomotiv Yakıtları Bölge Satış Müdürlüğü, 13 LPG Dolum Tesisi, 3 LPG Stoklama Terminali ve 4 Tüp ve 1 Emtia Deposu ile 2 tüp üretim ve 1 adet de tüp bakım tesisleri ile faaliyetlerini sürdürmekte ve dev bir personel kadrosuna sahiptir. Açık pozisyonların doldurulması için iş ilanı yayımlamakta olan şirket yeni iş ilanları yayımladı. Peki İpragaz personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar başvurularını nasıl yapacak?

Açık Pozisyonlar Nedir?

İpragaz tarafından personel alımı yapılacak olan kadrolara bakıldığında Purchasing Supervisor, Mali İşlem Uzman Yardımcısı, Satış Uzmanı, Finans Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Budget Planning and Reporting Supervisor, Project Intern - Strategic Development Department, Tüplü Lojistik Uzman Yardımcısı pozisyonları için İpragaz personel alımı yapıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

İpragaz bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan kariyer sayfasını takip etmesi gerekmektedir. Bu sayfa üzerinden adaylar tüm pozisyonları yine görüntüleyebildiği gibi aranan şartları da inceleyebilir ve başvurularını tamamlayabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3kNmXDQ

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim