Ülkemizde faaliyetlerini göstermekte olan önemli şirketlerden bir tanesi olarak bilinen Hyundai şu anda dünya genelinde on binlerce personele istihdam sağlamakta ve açmış olduğu fabrikalar üzerinden perakende satışlarını devam etmekte olup büyüme oranlarını yükselterek yeni istihdam kapıları da açmaya devam etmektedir. Buna göre Hyundai aralıklarla güncel iş ilanları yayımladığı gibi acil ihtiyaçlarını ya da daimi alımlarını internet sitesi aracılığı ile yayımlamış olduğu cv başvuru üzerinden gerçekleştirmektedir. Adaylar bu sekmeyi kullanarak başvurularını yapabilmektedir. Hangi pozisyonlara alımlar yapılır, nasıl başvuru yapılır?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

Hyundai açık pozisyonların neler olduğunu duyurmak yerine personelleri beyaz yaka ya da mavi yaka olarak belirtmekte olup sizlerde ona göre başvurunuzu yapabilirsiniz. Örneğin temizlik görevlisi, motor ustası, otomobil elektrikçisi, güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, ofis personeli, araç tanıtım personeli, danışma personeli, sekreter vb. gibi aklınıza gelebilecek tüm pozisyonlar için Hyundai'nin resmi kariyer sayfasına CV'nizi gönderebilirsiniz. Peki alımlar nasıl yapılır, adaylar başvurularını nasıl gerçekleştirebilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Hyundai bünyesinde çalışmak istiyorsanız hemen aşağıda yer almakta olan başvuru sayfasına ulaşınız. İlgili ekrandan başvurmak istediğiniz beyaz yaka ya da mavi yaka tercihlerinizden birisini seçin, ardından cv yükle bölümüne daha önce hazırlamış olduğunuz CV'yi yükleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Başvuru Sayfası: https://kariyer.social-hyundai.com/

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim