Ülkemizde faaliyet gösteren ve lojistik sektörünün lider markalarından bir tanesi olan Horoz Lojistik 1942 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde faaliyetlerini dünya genelinde sürdürmekte ve uluslararası iş ortakları ile pek çok ülke de istihdam fırsatı sağlamaktadır. Uluslararası anlaşmalar neticesinde ülkemize hem döviz hemde katma değer kazandırmakta olan Horoz Lojistik çok sayıda nitelikli ve güler yüzlü ekip arkadaşı ile sık sık ödüllere layık görülmekte olup takım arkadaşlarını güçlendirmek için resmi internet sitesi aracılığı ile CV başvurularını kabul etmektedir. Peki Horoz Lojistik personel alımı hangi pozisyonlar için yapılmaktadır, adaylar müracaatlarını Horoz Lojistik bünyesinde kariyerini gerçekleştirmek için nasıl yapması gerekmektedir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Horoz Lojistik farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Horoz Lojistik bilgi işlem personeli, şoför, büro personeli, uluslararası karayolu operasyon personeli, yurtiçi kara yolu operasyon personeli, depo personeli, deniz yolu ihracat - ithalat personeli, müşteri ilişkiler personeli, lojistik hizmetleri personeli, satış personeli, kalite kontrol personeli, idari işler personeli, muhasebe personeli gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar Horoz Lojistik bünyesinde personel alımına nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Horoz Lojistik bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan resmi kariyer sayfasına giriş yapması ve bu sayfa üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Sayfası: https://www.horoz.com.tr/tr/is-Basvurusu

Diğer iş ilanları ve şirketlerin açık pozisyonları için aşağıdan mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan