Ülkemizin en büyük e-ticaret markalarından bir tanesi olan Hepsiburada 1998 yılından bu yana kesintisiz hizmet vermekte ve 500 binden fazla ürün çeşidi 10 milyon civarı ve yine her ay on milyonlarca tıklama ile e-ticaret alanında devleşmekte sadece Türkiye'nin değil global pazarda önemli bir hale gelmektedir. Milyonlarca siparişi ile büyüme oranını ekip üyeleri ile artırmakta ve personellerine değer vermekte olan Hepsiburada aralıklarla güncel iş ilanları yayımlamakta olup Hepsiburada tarafından yeni yayımlanan iş ilanlarına takım arkadaşları alınıyor. Sizler için Hepsiburada tarafından yayımlanmış olan güncel iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

Personel Alınacak Kadrolar

Hepsiburada tarafından yayımlanmış kadrolara bakıldığında Yazılım Uzmanı (.Net Core), IOS Developer, Mobil Uygulama Geliştiricisi, Teknoloji & Ürün Operasyonları Uzmanı, İş Ortağı Operasyon Uzmanı, Mağaza Sorumlusu, İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı, Ticket Sorumlusu, Performans ve Planlama Uzmanı, Analiz ve Raporlama Yönetici Yardımcısı, Katalog Takım Lideri, Çözüm Merkezi Yönetici Yardımcısı, Çağrı Merkezi Takım Lideri gibi pozisyonlar başta olmak üzere farklı rollerde görev almak üzere personel alımları yapılacaktır. Peki Hepsiburada personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Hepsiburada tarafından yayımlanmış olan tüm pozisyonları görüntülemek, ilanlara niteliklerin uyum sağlaması halinda başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan resmi başvuru linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3kL9U6U

Editör: TE Bilisim