Ülkemizin en köklü ve milyonlarca müşteriye sahip sigorta şirketlerinden bir tanesi olarak bilinmekte olan HDI Sigorta mutlu müşteriler ile yoluna devam ederken diğer sigorta şirketlerinden daha kaliteli hizmet vermeye ve daha cazip fiyatlar ile kampanya oluşturmaya özen göstererek yeni müşteriler kazanmakta ve dev kadrosuna yeni personeller ekleyerek boş pozisyonlarını doldurmaktadır. Buna göre HDI Sigorta tarafından kamuoyuna duyurulan ilanları sizler için derledik. Peki hangi pozisyon için personel alımları yapılacak?

Personel Alınacak Pozisyonlar?

HDI Sigorta tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında İş Zekası ve Raporlama Uzmanı, Sigorta Satış Temsilcisi, Oto Kaza Teknik Operasyon Uzmanı, Oto Hasar Uzman Yardımcısı Test Uzman Yardımcısı, Teknik Muhasebe Uzmanı, Teknik Operasyon Uzman Yardımcısı olmak üzere 7 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki pozisyonlarda genel olarak aranmakta olan şartlar nelerdir ve nasıl personel alımına başvuru yapılır?

Aranan Şartlar ve Başvuru Detayları

HDI Sigorta personel alımına müracaat edebilmek için adayların Üniversite mezunu, tercihen otomotiv bölümlerinden mezun, MS Office programlarına hakim, Yönetim ve iletişim becerileri güçlü, Analitik düşünce yapısına sahip, Başarılı ve sonuç odaklı, Planlama ve organizasyon becerisine sahip, Erkek adaylar için, askerlik hizmetini tamamlamış, Aktif araç kullanabilen genel şartları aranmakta olup ilanlarda yer alan özel şartlara da adayların sahip olması gerekmektedir. Resmi başvurular hemen aşağıda yer alan link üzerinden yapılacaktır.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3owax6B

Editör: TE Bilisim