Ülkemizin önemli sigorta firmaları arasında yer almakta olan HDI Sigorta daima yanınızda sloganı ile yola çıktı ve Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye hizmet vermektedir. Anlaşmalı sağlık kuruluşları ve anlaşmalı oto servisleri aracılığı ile çok daha uygun maliyetlere bir çok konuyu çözebilmekte olan HDI Sigorta şu anda hem kendi şubeleri hemde acenteler aracılığı ile faliyet göstermekte olup aralıklarla istihdam konusunda da iş ilanları yayımlamaktadır. Peki HDI sigorta iş ilanlarına kimler nasıl başvuru yapabilir? Alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Sizler için ilanları derledik.

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

HDI Sigorta tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında İş Zekası ve Raporlama Uzmanı, Test Uzman Yardımcısı, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı ve Teknik Muhasebe Uzmanı olmak üzere 4 farklı pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Adayların kılık kıyafetine önem gösterir olmak, uygun eğitim alanından mezun olmak, tercihen tecrübeli olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak gibi şartları yerine getirmiş olması gerekmektedir. Peki HDI Sigorta iş ilanlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

HDI Sigorta iş ilanlarına müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer alan iş başvuru formuna giriş yapması, buradan 4 iş ilanını görüntülemesi, ilgilendiği pozisyon için aranan şartları incelemesi ve ona göre müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. İş ilanı başvuruları sadece aşağıdaki linkten yapılmaktadır.

İş Başvurusu: https://bit.ly/3ap58JN