Ülkemizin en önemli gıda zincirleri arasında yer alan HD İskender Türkiye'nin dört bir yanında sahibi olduğu şubeleri ile vatandaşların damak zevkine uygun ürün satışları yapmaya devam ederken belli noktalara yeni şube açılışlarını da sürdürmektedir. İnternet sitesindeki CV başvuru noktası ile personel alımları gerçekleştirmekte olan HD İskender yeni ilanlar yayımladı. Peki personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak? İş ilanları hangi ilanlar için yayımlandı.

Alım Yapılacak Kadrolar

HD İskender tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında mağaza müdürü ve müdür yardımcısı, komi, kasiyer, müşteri temsilcisi, garson, temizlik görevlisi vb. gibi kadrolar için alımlar yapılmakta olup adaylar başvuru ekranından müracaate tmek istediği kadroyu ve çalışmak istediği restoranları seçebilir. Peki HD İskender bünyesinde görev yapmak isteyenler nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

HD İskender bünyesinde istihdam etmek, kariyerine burada devam etmek isteyenlerin hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link ile adaylar HD İskender sitesinin insan kaynakları bölümüne ulaşabilir ve başvurularını yaparak şirketten haber bekleyebilir.

İş Başvurusu: https://hdiskender.com/kariyer

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan