Ülkemizin restoran sektöründe 1995 yılında faaliyete girdikten sonra hızlı bir şekilde büyüme yakalayan ve mutlu müşteriler ile yoluna Türkiye'nin özellikle büyük şehirlerden devam etmekte olan HD İskender kaliteli menüleri ile karşımıza çıkmakta ve ekibini de aralıklarla yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda geliştirmektedir. Diğer firmalardan farklı olarak internet üzerinden personel alımı başvurusunu kabul etmekte olan HD İskender bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların internetin olduğu her hangi bir yerden müracaatları alınmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için müracaat edilebilmektedir?

Alınacak Pozisyonlar

HD İskender personel alımı başvurularını internetten kabul ediyor. Peki hangi pozisyonlar için adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Buna göre restoran müdürü, restoran müdür yardımcısı, garson, garson yardımcısı, kasiyer, temizlik görevlisi, döner ustası ve diğer pozisyon için müracaatlar kabul edilmektedir. Diğer pozisyonunu seçerek aklınıza gelen farklı pozisyonu ek bölüme yazarakta müracaatlarınızı yapabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

HD İskender bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin hemen aşağı bölüme bırakmış olduğumuz linki takip ederek başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken nokta şudur ki adayların başvuru yapabilmek için en az lise mezunu olması gerekiyor. Yani lise mezunun altında personel alımı zorunlu sebepler dışında yapılmamaktadır. Diğer güncel iş ilanları içinde aşağıdaki linkleri ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3kwYGTk

Güncel İş İlanları

Editör: TE Bilisim