Ülkemizin önde gelen kozmetik firmaları arasında yer almakta olan Gratis 2009 yılında Sedes Holding bünyesinde kuruldu. Türkiye'de 650'den fazla mağazası ile kişisel bakım alanında bir marka haline gelen şirket 12 yıldır aralıksız olarak hizmet vermekte olup şu anda 13 farklı kategoride 10 bin civarında ürün yelpazesi ile hizmetlerine devam etmektedir. Bakım denilince akla ilk gelen şirketlerden birisi olarak bilinen Gratis 58 iş ilanı yayımladı ve yüzlerce personel alımı yapacak. Sizler için Gratis tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Buna göre ülkemizin en büyük ilk 500 şirketi listesinde yer almakta olan Gratis özellikle kadın çalışanlara, kadın yöneticilere destek vermekte olup bu alanda ülkede ilk 100 şirket arasında yer almaktadır. Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren, müşterilerin rahat bir ortamda alışveriş yapmalarına imkan sağlayan Gratis hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Adaylar müracaatlarını nereden yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Gratis firması tarafından 58 iş ilanı yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için personmel alımı yapılıyor?  Satış Danışmanı, Kasiyer, Gratis - SAP Uzmanı, Gratis-Beauty Manikürist/Estetisyen Seferihisar, Gratis- Beauty Mağaza Müdürü - Marmara Forum, Gratis-Beauty Manikürist/Estetisyen Marmara Forum, Gratis- Beauty Mağaza Müdürü - Olivium Avm, Gratis - Finansal Kontrol Uzman Yardımcısı, Gratis- Özel Markalar Uzmanı, Gratis - Seçme ve Yerleştirme Uzmanı, Gratis-Beauty Manikürist/Estetisyen Olivium Avm, Gratis - Muhasebe Yönetmeni, Gratis - İthalat Uzman Yardımcısı, Gratis - İç Denetim Uzmanı (İst-And Yk), vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere 58 iş ilanı yayımlandı ve yüzlerce personel alımı yapılıyor. Adaylar Gratis iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Gratis tarafından yukarıda yer alan pozisyon dahil olmak üzere 58 iş ilanına eleman alımı yapılacaktır. Buna göre Gratis tarafından yayımlanan iş ilanlarına müracaat etmek için hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip ederek başvurularını adaylar resmi olarak yapabilir.

Başvuru: https://bit.ly/2NjtpIi

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim