Ülkemizde beş yıldır faaliyet veren ve Türkiye'nin bazı noktalarında verdiği hizmetler ile müşteri memnuniyetine önem vermekte olan Getir yaptığı kampanyalar ile tercih edilmeye devam ederken bir çok bölgede personel alımları gerçekleştirmekte olup özelikle istihdam alanında yeni yatırımlarını sürdürüyor. Buna göre Getir firması tarafından 10 iş ilanı yayımlandı ve personel alımları yapılıyor. Adaylar Getir firmasına başvuru yapmak için sayfamızın altındaki bilgileri takip edebilir. Peki Getir hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor, detaylar nedir?

Getir İş İlanları Nedir?

Getir firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Bayi Yöneticisi, Üretim ve Kalite Sorumlusu, Müşteri Hizmetleri Müdürü, Müşteri Hizmetleri Planlama Sorumlusu, Müşteri Hizmetleri Operasyon Yöneticisi, Planlama ve Emlak Geliştirme Uzmanı, Depo İnşaat ve Hakediş Kontrol Uzmanı ve Depo Sorumlusu pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Moto kurye, dağıtıcı, taşıyıcı pozisyonları için başvurular internetten değil şubelere yapılmaktadır. İş ağırlığı biraz zor olabildiği için ve Getir giderek gelişen bir şirket olduğu için genel olarak iş ilanları çok yüksek ihtimal kabul görmektedir. Bunu en yakın depo ile görüşmeniz gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Getir firmasının iş ilanları yukarıda yayımlanmış olup adayların başvurularını yapabilmek için aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden Getir'in tüm iş ilanları görülebilir, nitelikler incelenebilir ve uygun pozisyonlar için müracaatlar yapılabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3fU5EAt

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan