Ülkemizin önde gelen moto kurye taşımacılığı ile alışveriş yapmamıza olanak sağlayan Getir firması Türkiye'nin bir çok noktasında hizmet verirken Yemek uygulaması ile 81 ilin tamamında hizmet vermeye başladı. Aralıklarla iş ilanları da yayımlanan Getir 10 iş ilanı yayımladı ve personel alımı yapıyor. Sizler için Getir tarafından yayımlanan 10 iş ilanını derledik. Birkaç yıl içerisinde alanının lider markaları haline gelen Getir hem ufak alışverişlerde hem büyük gıda ürünlerinde hemde yemek ürünerinde vatandaşlara hizmet sunmakta olup özellikle promosyon ve kampanyaları aracılığı ile vatandaşların büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor. Peki Getir firması hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor.

Yayımlanan İş İlanları Nedir?

Getir tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Kiralama Yöneticisi, Müşteri Hizmetleri Operasyon Yetkilisi, Filo Teknik Destek Mühendisi, Motosiklet Teknisyeni, Bayi İlişkileri Uzmanı, Bayi Yöneticisi, Eğitim Uzmanı, Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Personeli, Yazılım Destek Uzmanı pozisyonları için alımlar yapılmaktadır. Getir bünyesinde en çok personel moto kurye pozisyonunda istihdam etmekte olup bu alanına alımlar genel olarak şubelere bırakılan formlar vasıtası ile yapılmaktadır. Peki adaylar Getir ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Getir tarafından alımı yapılan kadrolar yukarıda verilmiştir. Eğer ilgili kadrolar sizlere uyum sağlıyorsa hemen aşağıdaki başvuru linkini takip ederek tüm ilanlara ulaşabilir ve müracaatlarınızı da yine aynı linkten yapabilirsiniz.

Başvuru: https://bit.ly/3um56dw

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim