Ülkemizin en çok tercih edilen özel bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin tüm bölgelerinde hizmet vermekte olan müşteri ağını giderek geliştiren Garanti Bankası istihdam alanında da yeni öncülükler yapmaya devam etmektedir. Garanti Bankası şu anda Türkiye'nin çok noktasında şube, ATM ile hizmet verirken yeni şubelerini açmakta, buralara yeni banka memuru alımları gerçekleştirmekte ve mevcuttaki genel müdürlük ile yine şubelerine de alımlarını tamamlamaktadır. Sizler için aktif olarak duyurulan 8 pozisyonu birleştirdik. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için alımlarını yapıyor. Garanti Bankası personel alımı hangi pozisyonlar için yapılıyor?

İş İlanları Nelerdir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Müşteri Danışmanı (3 İş İlanı), Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Müşteri İlişkileri Merkezi Temsilcisi (2 İş İlanı), İngilizce Müşteri İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi (2 İş İlanı) olmak üzere toplam 8 banka memuru ilanı yayımlanmıştır. Adayların ilgili bölümlerden mezun olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak gibi şartları sağlaması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıda Garanti Bankasının hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacağı belirtilmiştir. Adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan kariyer Garanti sayfasını takip etmesi, üye olması, CV'sini hazırlaması ve uygun pozisyonlar oldukça müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/2Khv7Id

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim