Ülkemizin ayakkabı sektörünün öncü firmaları arasında yer almakta olan FLO Mağazacılık yurt için de 500'den fazla mağazada hizmetlerini sürdürmekte olup 14 farklı ülkede 80 farklı konumda da satışlarına devam etmektedir. Türkiye başta olmak üzere 14 farklı ülkede ayakkabı konusunda lider marka olma yolunda her sene emin adımlarla ilerlemekte olup kariyer konusunda da dev bir ekibe istihdam fırsatı sunmaktadır. İstihdam alanında açık pozisyonlar için personel alımı yapmakta olan FLO Mağazacılık yeni ilanlar duyurdu. Buna göre yüzlerce personel alımı yapacak olan FLO hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, açık pozisyonlar nedir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

FLO Mağazacılık tarafından duyurulan pozisyonlara göre Yarı Zamanlı ve Tam Zamanlı Mağaza Satış Personeli, Mağaza Müdürü ve Mağaza Müdür Yardımcısı, E-Ticaret Spor Kategori Yöneticisi, Kıdemli Kategori Uzmanı, Alternatif Kanallar Satış Uzmanı, Arge Uzmanı, İş Analisti, İnsan Kaynakları Engelli İşe Alım Görevlisi, Engelli Mağaza Personeli, Satın Alma Kontrat Yönetimi Kıdemli Uzmanı, Cari Mutabakat Uzmanı pozisyonları başta olmak üzere 50'den fazla iş ilanı için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapılacaktır. Peki kariyerine FLO bünyesinde devam etmek isteyen adayların başvurularını nasıl yapması gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

FLO bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarının link bölümüne yapıştırması, git demesi ve kariyer sayfasına ulaşması gerekmektedir. İlgili sayfa üzerinden tüm pozisyonları görüntüleyen adaylar aranan nitelikleri inceledikten sonra uygun olduğu pozisyon için sadece online olmak üzere başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Sayfası: https://bit.ly/39hsgJB

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan